Profilom Regisztráció Bejelentkezés
Kezdőlap Szolgáltatások Szállítás ÁSZF Elérhetőségek
 » Adatvédelmi Nyilatkozat
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
TERMÉKAJÁNLÓ
STIHL HT 56 C-E
bruttó  189 900 Ft
STIHL MS 211 C-BE
bruttó  129 900 Ft
Keeway SilverBlade 250i
bruttó  849 990 Ft

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat - motorworld.hu

adatkezelés nyilvántartási száma:NAIH-75463/2014

1. A Motorworld.hu webáruház motorkerékpárokkal, kerti-kisgépekkel, és ezek alkatrészeinek forgalmazásával foglalkozik, személyes adatokat ezen tevékenység folytatásához gyűjt. A webáruház tulajdonosa és üzemeltetője Vöszi Bt. (továbbiakban: adatkezelő) a felhasználók személyes és egyéb adatait a hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeli. Adatkezelő a jelen nyilatkozatban foglaltakat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően egyoldalúan módosíthatja és a módosításokat a fent megadott website-on teszi közzé.

2. A motorworld.hu webáruház az ügyfelek és látogatók adatait bizalmasan kezeli, harmadik félnek azt nem adja ki az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül, kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit.

3. A weboldal jelentős része megtekinthető anélkül, hogy a felhasználó felfedné kilétét, vagy személyes adatokat szolgáltatna magáról! Viszont bizonyos részeket csak az azt megelőző regisztrációval lehet megtekinteni. Az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes. A regisztrációhoz a lehető legkevesebb személyes információt kell megadnia, ami a vásárlás menetéhez, az Önnel való kapcsolat létesítéséhez és a kiszállítás teljesítéséhez szükséges. Ezen adatokat az Ön kérésére bármikor haladéktalanul és véglegesen eltávolítjuk a rendszerből. Az igényét e-mailben vagy telefonon is jelezheti!

4. A regisztráció során kötelezően megadandó adatok a következők: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám, pontos cím, jelszó a belépéshez A rendelés leadásakor egyéb opcionális adatok megadására is van lehetőség, mint például cégnév, adószám, alkalmi átvevő neve, címe, telefonszáma. A megadott elérhetőségekre az adatkezelő jogosult a vásárlással összefüggő további e-maileket, tájékoztatókat küldeni a felhasználónak.

5. A motorworld.hu webáruház a rendelések leadása és véglegesítése után a bekért számlázási adatokat kizárólag a számla pontos kiállításához használja fel, míg a szállítási adatokat (átvevő neve, címe, telefonszáma) továbbítja a DPD Hungária Kft.-nek, a kiszállítás teljesítésének céljából. Ezen adatok további kezeléséről a megbízott szállítmányozó tud felvilágosítást adni.

6. A weboldalon a felhasználók látogatásainak nyomon követésére a számítógépek IP-címei naplózásra kerülnek. Ezeket az adatokat, valamint a regisztrációs adatokat elemezve az adatkezelő a weboldal látogatottságára vonatkozó, illetve felhasználói statisztikákat készíthet, összesített és feldolgozott, személyre nem visszabontható, egyedi személyi azonosítókhoz nem kapcsolható formában. Az adatkezelő a felhasználó személyes adatait csak a felhasználó hozzájárulásával kezeli.

7. A felhasználó a regisztrációval és a vásárlással, illetve a kínált szolgáltatások igénybevételével elismeri, hogy kellő tájékoztatást kapott a személyes adatok kezelésének szabályairól, az adatkezelő adatvédelemmel kapcsolatos tevékenységéről.

8. A felhasználó a regisztrációval hozzájárulását adja személyes adatainak tárolásához és azoknak ezen nyilatkozatban leírtak szerinti kezeléséhez, illetve az alávállalkozók, beszállítók (pl. futárszolgálat) felé történő továbbításához.

9. A motorworld.hu, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani.

10. Ha a honlap vonatkozó része eltérően nem rendelkezik, az adatkezelő a felhasználó által megadott adatokat kapcsolattartási, közvetlen üzletszerzési, reklámozási és statisztikai célokra is felhasználhatja.

11. A felhasználó a website-on található linkek használatával más szolgáltatók által fenntartott website-okra is eljuthat. Az adatkezelő felhívja a felhasználó figyelmét arra, hogy nem áll módjában más szolgáltatók adatkezelését és működését ellenőrizni, továbbá semmilyen ráhatása nincs arra, hogy más szolgáltató betartja-e az adatvédelemre vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket.

12. Az adatkezelő gondoskodik az adatok biztonságáról, különösen védi az adatokat a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen. Az adatkezelő tagjait, munkavállalóit, beszállítóit a felhasználó adatai vonatkozásában titoktartási kötelezettség terheli. 

13. A felhasználó e-mailben tájékoztatást kérhet személyes adatainak kezeléséről. Az adatkezelő a felhasználónak kérelmére tájékoztatást ad az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, e-mailben adja meg a tájékoztatást. Az adatkezelő a valóságnak meg nem felelő személyes adatot helyesbíteni köteles.

14. Az adatkezelő köteles a személyes adatot törölni, ha annak kezelése jogellenes, ha azt a felhasználó kéri, ha az hiányos vagy téves és ez az állapot jogszerűen nem korrigálható, ha az adatkezelés célja megszűnt, vagy a személyes adat törlését a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte. A helyesbítésről és a törlésről a felhasználót az adatkezelő e-mailben értesíti.

15. A motorworld.hu webáruházban gyűjtött adatokat az AB Plusz Kft.-től bérlet tárhelyen gyűjti, rögzíti, rendszerezi, biztonságosan tárolja és szükség esetén lekérdezi az adatokat, illetve végzi az ezzel kapcsolatos egyéb technikai feladatokat, az adatkezelő megbízásából. 

16. A motorworldt.hu webáruház reklám anyagait hírlevél formájában is terjeszti. A feliratkozás Önkéntes választása az ügyfeleknek, és bármikor leiratkozhatnak róla a hírlevélben szereplő link segítségével. Amennyiben ez technikai okok miatt nem sikerülne, úgy e-mailen és telefonon keresztül is jelezheti leiratkozási igényét!

17. Több, korszerű weboldalhoz hasonlóan cégünk weboldala is használ sütiket az oldal megfelelő működéséhez. 2015. október 1-jétől törvény kötelezi a weboldalt üzemeltetőket arra, hogy látogatóikat tájékoztassák az ún. sütik (cookie) használatáról. Amennyiben a sütik használatával nem ért egyet, úgy az Ön által használt böngészőben szíveskedjen letiltani a sütik tárolását (Ez maga után vonhatja azt, hogy az oldal egyes funkciói nem működnek megfelelően).
A weboldalakon használt sütikről bővebben itt is tájékozódhat: WikiPédia

Amennyiben a felhasználónak a jelen nyilatkozatban foglaltakon túlmenően bármilyen kérdése vagy észrevétele van, azt e-mail útján teheti fel, illetve közölheti az adatkezelővel. Az adatkezelő e-mail útján válaszol a felhasználónak.

Információk

Victor e-Commerce Engine (C) 2014